promocije

Više od 2000 promotera / promotivna mreža u 40 gradova / 150 000 održanih promocija
Uz nas, Vaš brend dobija svu potrebnu pažnju. Svojim radom i pažljivim odabirom aktivnosti, smeštamo ga u centar mape brendova koji traju i činimo put do lojalnih potrošača lakšim. Promotivnim aktivnostima informišemo i aktiviramo ciljnu grupu, a kreativnim i inovativnim pristupom izdvajamo Vaš proizvod i obezbeđujemo mu mesto kakvo zaslužuje. Pogađamo direktno u centar. Sa nama budite sigurni – nema promašaja.

dogadjaji

Korporativne proslave / konferencije za štampu / žurke / sajmovi / poslovne radionice
Svaki događaj je priča za sebe. Svesni toga, želimo da udovoljimo svim Vašim željama i potrebama. Jedino tako možete imati događaj o kakvom maštate.
U svakom trenutku, mi radimo za Vaš brend.

merchandising

100 merčendajzera na teritoriji cele Srbije / 25 000 objekata
Naš merčendajzing tim preuzima kompletnu brigu o pozicioniranju proizvoda i POS materijala na mestu prodaje. Implementacija svih merčendajzing standarda, uz korišćenje novih softvera, omogućava da Vaš proizvod uvek bude na dohvat ruke potrošaču sve u cilju povećanja prodaje i svesti o brendu. Sistem izveštavanja na dnevnom nivou, kao i praćenje tima putem GPS uređaja doprinose najboljim rezultatima na terenu.Vaši proizvodi će dobiti tretman i poziciju kakvu zaslužuju.
Prezentaciju za uslužni merčendajzing preuzmite OVDE.

dizajn

Šta: brend identitet / dizajn logotipa / dizajn pakovanja / komunikacioni materijali Kako: inovacija / kreativnost / razvoj / komercijalizacija
Po čemu se Vaš proizvod razlikuje od drugih? Kako biste promenili svest potrošača i istakli svoj proizvod, potrebno je da od njega napravite brend. Uspešan brend, koji traje. Bez brenda nema prodaje. U svetu novih medija i tehnologija, vizuelni identitet jedan je od glavnih elemenata u procesu stvaranja i održavanja brenda. Spoj tipografije, fotografije, ilustracije, simbola i boja – u pravoj meri i na pravi način. Na taj način se Vaš proizvod izdvaja iz mora drugih i omogućava sigurnu prodaju. Mi znamo put kojim je potrebno da pođete. Jeste li spremni za uspeh?

posm

Od olovke do cepelina
Vizuelna komunikacija je od ključnog značaja kada je reč o efektivnom pozicioniranju proizvoda na tržištu. Kako biste istakli proizvod i poboljšali njegovu prodaju, potrebno je da se koristite svim alatima koje savremeno oglašavanje pruža. Pored dobro osmišljenih reklamnih kampanja i idejnih rešenja, POSm i POPm su jednako važni za promovisanja proizvoda. Oni su tu kako bi privukli pažnju potencijalnih potrošača i podstakli ih na kupovinu. Stoga, potrebno je da im se na najbolji način predstavite i da ih pridobijete. Za vas, kreiramo i distribuiramo mnoštvo raznovrsnih POS i POP materijala kako bismo osigurali uspešnije promocije i značajan porast prodaje.

web

Sveže ideje / programiranje / vidžeti / seo & optimizacija / socijalne mreže
U savremenom dobu informacije se prenose savremenim kanalima komunikacije. Kako biste bili primećeni, potrebno je da se njima i služite. Internet, kao jedan od najsavremenijih medija, pruža Vam mnoštvo mogućnosti unapređenja sopstvenog biznisa. U današnjem svetu jedno je sigurno: ukoliko niste online – ne postojite. Zato, za Vas kreiramo i ažuriramo web sajtove, internet prezentacije kao i web banere. U skladu sa grafičkim rešenjima, promovišemo Vas u virtuelnom svetu tako da budete prepoznatljivi i postojani. Drugim rečima, sve što Vam je potrebno kako biste funkcionisali i bili uspešni na tržištu možete dobiti kod nas i od nas. Samo izrazite želju.

atl

Tv / radio / štampa / bilbordi / internet / novi mediji
Niste sigurni kako i kada treba da oglasite svoj proizvod ili uslugu? Na pravom ste mestu – mi smo tu za Vas. Počeli smo kao BTL agencija. Godine iza nas, uspešni projekti i zadovoljni klijenti omogućili su nam da se razvijamo i širimo opseg usluga koje nudimo. Tokom proteklih godina upoznali smo se sa mnogim pozitivnim i negativnim stranama savremenih medija što nam danas omogućava da koristimo najbolje od svakog. Pored klasičnih BTL usluga, za Vas smo u mogućnosti da učinimo mnogo više. Počevši od produkcije audio i video reklama, preko zakupa oglasnog prostora pa sve do izrade složenih medija planova – Vaš brend vodimo ka vrhu.